Seznam kultivačních médií: vláknité houby a kvasinky
Seznam zahrnuje média doporučená pro kultivaci kultur uvedených v katalogu CCM. Doporučené médium a kultivační teplota jsou uvedeny u každé kultury. Pokud nejsou podmínky sterilizace specifikovány, sterilizujte při teplotě 121° C po dobu 15-20 minut.
Katalog kultur: vláknité houby a kvasinky
Číslo média |
Název média |
MALT EXTRACT AGAR | |
CZAPEK-DOX AGAR | |
GLUCOSE AGAR | |
POTATO SUCROSE AGAR | |
CZAPEK-DOX AGAR WITH 20 % SUCROSE | |
M 40 Y (HARROLDS AGAR) | |
HAY INFUSION AGAR | |
OAT MEAL AGAR | |
POTATO AGAR | |
POTATO CARROT AGAR | |
POTATO DEXTROSE AGAR | |
SABOURAUD AGAR | |
MALT AGAR WITH YEAST EXTRACT | |
CORN MEAL AGAR | |
OAT MEAL AGAR WITH LUPINE STEMS | |
NEUROSPORA MINIMAL MEDIUM | |
POTATO MALT AGAR WITH STRIPES OF FILTER PAPER | |
POTATO SLICES | |
CARROT AGAR | |
BEAN AGAR | |
GLUCOSE-PEPTONE-YEAST EXTRACT AGAR (GPYA) | |
MALT EXTRACT PEPTONE AGAR | |
CZAPEK YEAST AUTOLYSATE AGAR (CYA) | |
MALT EXTRACT AGAR 4% | |
M20S |