Co se na fakultě událo za poslední měsíce a co nás čeká v září.

2019-01
1. 7. 2019, 11:46

Newsletter pro zaměstnance

Přejeme všem krásné léto plné pohody a zaslouženého odpočinku

OSLAVY 100 LET

Absolventský den ukázal, jakým rozvojem fakulta za 100 let prošla

V rámci oslav 100 let od založení Přírodovědecké fakulty se v sobotu 15. 6. 2019 uskutečnil jubilejní Absolventský den. Fakulta otevřela pro absolventy a jejich rodiny své brány na ulici Kotlářská i v Univerzitním kampusu Bohunice. 

ČLÁNEK + FOTOGALERIE

HR AWARD

Pracujeme na udržení HR AWARD / The HR Award sustainability progress

Přinášíme vám ohlédnutí za prvními měsíci práce na nové personální strategii fakulty. / New Human Resources Strategy at the faculty behind the scenes.

INFO

UCHAZEČI

Konference českých nadějí

5. června se v prostorách Univerzitního kampusu Bohunice konala akce pod názvem Konference českých nadějí, určená pro aktivní středoškoláky. Sešlo se zde kolem 250 účastníků z celé republiky. Naše fakulta se stala partnerem této akce a dle pozitivních ohlasů lze očekávat, že příští rok se opět zapojíme.  

WEB AKCE
 

VĚDA A VÝZKUM

Ceny děkana 2019

Ceny děkana byly letos uděleny 29 studentkám a studentům v pěti kategoriích.

Jednotlivé kategorie a seznam oceněných si můžete prohlédnout v odkazu pod tlačítkem níže.

OCENĚNÍ + FOTOGALERIE

STALO SE

MjUNI

Promoce 5. ročníku Dětské univerzity MjUNI se konaly již tradičně ve Scale na začátku června. Studenti strávili na fakultách a pracovištích univerzity sedm výukových sobot a absolvovali přes stovku přednášek a workshopů, z toho na naši fakultě rovnou dvě tyto soboty. 

V následujícím akademickém roce se opět zapojíme, termíny jsou stanoveny pro areál Kotlářská na 16. 11. 2019 a pro UKB pak květnový termín (23. 5. 2020). 

ČLÁNEK
 

STALO SE

Druhý ročník Campus Day přilákal přes 500 návštěvníků

Ve čtvrtek dne 16. 5. 2019 se v Univerzitním kampusu Bohunice uskutečnil druhý ročník Campus Day: interní akce pro studenty a zaměstnance, která má za cíl prohloubit spolupráci a rozvíjet vztahy mezi všemi kampusovými pracovišti.  

FB FOTOGALERIE

POZVÁNKA

Zahradní slavnost na Kotlářské 18. 9. 2019

Zahájení akademického roku 2019/2020 na přírodovědecké fakultě proběhne ve formě zahradní slavnosti na Kotlářské. Tato akce se uskuteční 18. 9. 2019 a je určena pro všechny studenty a zaměstnance PřF.
Na programu dne bude sázení lípy k 100. výročí založení fakulty, křest kalendáře a chybět nebude ani hudba či občerstvení.
Budeme rádi, když takto neformálně zahájíme nový akademický rok všichni společně a budeme pokračovat v oslavách 100 let naší fakulty.

 

CO SE CHYSTÁ

Září bude plné akcí, čeká nás mimo jiné Open Day a Noc vědců na téma Šetrně k planetě

Sice nám akademický rok zdárně skončil, ale práce je pořád nad hlavu. Už je v plném proudu plánování akcí, které nás čekají na podzim.

Mezi těmito akcemi bychom rádi zmínili zejména Open Day, tedy celouniverzitní den otevřených dveří, který se bude konat 13. 9. a také Noc vědců, letos na téma Šetrně k planetě, která se uskuteční v pátek 27. 9. v obou našich areálech Kotlářská a UKB.

Všechny akce postupně doplňujeme do kalendáře na našich nových webových stránkách.  Pokud byste rádi nějakou akci přidali, napište nám na pr@sci.muni.cz.

KALENDÁŘ AKCÍ

PR OKÉNKO

Na webových stránkách přibývají rozhovory

Určitě není žádnou novinkou, že fakulta celý letošní rok slaví společně s univerzitou 100 let od svého založení. Co možná ale nevíte je, že k této příležitosti vydáváme i sérii rozhovorů s významnými osobnostmi naší fakulty, které můžete najít na nových webových stránkách v sekci "Aktuality".  
První rozhovor s profesorem Černohorským vyšel již v dubnu, následovaly rozhovory s profesorem Proškemprofesorem Musilem a pozatím posledním byl profesor Gloser.
Sérii zakončíme vydáním rozpravy s profesorem Malinou, která vyjde tento čtvrtek 4. 7. Pokračovat budeme dále až po prázdninách. 

AKTUALITY

© 2024
Masarykova univerzita

Facebook     Instagram