Druhý ročník Campus Day přilákal přes 500 návštěvníků

Ve čtvrtek dne 16. 5. 2019 se v Univerzitním kampusu Bohunice uskutečnil druhý ročník Campus Day: interní akce pro studenty a zaměstnance, která má za cíl prohloubit spolupráci a rozvíjet vztahy mezi všemi kampusovými pracovišti.  

17. 5. 2019

Bez popisku

Na programu byla sportovní utkání ve florbalu a badmintonu, účastníci měli možnost projít celý kampus a nakouknout, co se děje na jednotlivých pracovištích. Studenti a zaměstnanci se v rámci módní přehlídky prezentovali netradičními módními kreacemi prezentujícími jejich pracovní pozice.

K vidění tak byly například modely zdravotní sestry novorozeneckého oddělení, ichthyoparazitolog polárních oblastí, módní vývoj v knihovnictví za poslední století či slušivý oděv roztleskávačky.

Celý den byl zakončen slavnostním křtem pingpongového stolu, který pořídili děkani kampusových fakult pro všechny studenty a zaměstnance kampusu. Večerem provázely dvě hudební kapely — ženská rocková kapela Poison candy a bigbeatová kapela Tyršova společnost. I přes nepřízeň počasí se akce zúčastnilo 530 lidí. Doufáme, že této akci zůstanou studenti a zaměstnanci nakloněni a že do dalšího roku nám vyjde i počasí. 


Více článků

Přehled všech článků

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.