Fulbright Alumni: IIE Centennial Fellowship

Rádi bychom Vás upozornili na možnost podávat projekty pro IIE Centennial Fellowship 2020/2021. Call je otevřen pro všechny obory, projekty musí být spojeny s COVID-19.

2. 7. 2020 Klára Sylla

Bez popisku

IIE Centennial Fellowship je každoroční stipendijní program, který byl zahájen v roce 2019 na počest stého výročí IIE a jejího spojení s Fulbrightovým programem.

 

Pro období 2020–2021 budou vybráni čtyři absolventi Fulbrightova programu, kteří získají stipendia ve výši až 25 000 USD, aby pomohli financovat probíhající nebo plánované projekty, které řeší výzvy související s globální krizí COVID-19. Vzhledem k rozsahu krize může být projekt v celé řadě oblastí, a to od poskytování zdravotní péče po rozvoj politiky. Musí se ale zaměřit na řešení problému souvisejícího s krizí. Projekty pro toto kolo musí být realizovatelné, přestože panují omezení znemožňující cestování a musí se řídit všemi místními, regionálními, domácími nebo mezinárodními předpisy určenými k omezení šíření viru. To znamená, že projekty by měly zahrnovat životaschopné pohotovostní plány a/nebo být virtuální povahy a prokazovat inovativní využití technologie k dosažení cílů projektu.

 

IIE Centennial Fellowships bude financovat projekty po dobu až 1 roku. Kandidáti mohou pracovat nebo studovat v libovolném oboru a nemusí mít institucionální příslušnost.

 

Otevření přihlášek: 16. června 2020

Uzávěrka přihlášek: 21. července 2020, 5:00 EST

 

Další informace a přihlášky najdete na webových stránkách. Nebo kontaktuje IIECentennialfellows@iie.org.


Více článků

Přehled všech článků

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.