MUNI Mendel Doctorandus přivítá nový semestr s novým logem i novými studenty

Program pro nadané doktorské studenty MUNI Mendel Doctorandus otevřel v lednu další přijímací řízení. Přihlásilo se celkem 14 studentů napříč fakultami Bohunického kampusu a CEITEC institutu. Podané přihlášky byly posouzeny členy MMD Committee a po vyhodnocení byli všichni přihlášení studenti přijati do programu. Nyní je tedy členy MMD rodiny celkem již 57 studentů, kteří se těší podpoře v získávání mezioborového vzdělávání a soft skills dovedností.

10. 2. 2023 Linda Nosková

Další kolo příjímacího řízení bude otevřeno v záři 2023 a bude mu předcházet informační reminder.

Další novinkou v novém semestru je samostatné logo programu MMD, které bylo vytvořeno ve spolupráci s rektorátem MU tak, aby byla od počátku jasná identifikace programu a propojení s odkazem na J. G. Mendela, jako otce genetiky. Pro nové logo byla využita podobizna J. G. Mendela, se kterou se mohli nejen studenti a zaměstnanci setkávat v průběhu celého loňského roku v rámci oslav 200. výročí narození tohoto slavného brněnského rodáka. Nyní se tato podobizna stává synonymem pro MUNI Mendel Doctorandus program. Věříme, že si nové logo oblíbíte a že bude využíváno v nejen k propagaci programu, ale také jako jasný identifikátor studentů, kteří jsou do programu zapojeni. Logo si do svého podpisu můžete stáhnout zde.

Pokud se i vy chcete v budoucnu stát součástí programu MUNI Mendel Doctorandus, připravte si svoji žádost na září 2023, kdy budeme otevírat další kolo výběrového řízení.

Bez popisku


Více článků

Přehled všech článků

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.