Nová témata bakalářských prací pro biochemiky

30. 3. 2021 Jitka Kašparovská

Bez popisku

Vážené kolegyně, vážení kolegové,

jako každým rokem organizujeme Seminář k bakalářské práci I s nabídkou témat pro studenty bakalářského studijního programu Biochemie specializací Biochemie, Aplikovaná biochemie a Bioinformatika. V této souvislosti bychom Vás chtěli informovat, že:

  • Veškeré informace k podávání návrhů témat bakalářských prací naleznete na stránkách Ústavu biochemie.
  • Návrh tématu bakalářské práce zašlete v případě zájmu prostřednictvím elektronického formuláře v termínech do 31. 3. 2021 (pokud budete chtít téma prezentovat studentům v rámci semináře) nebo do 10. 9. 2021 (pokud Vám stačí prosté vložení tématu do balíku v IS MUNI). U každého školitele počet limitujeme na dvě témata.Témata bakalářských prací koncipujte s ohledem na standardní dobu zpracování bakalářské práce, která je dva semestry, s ohledem na pandemickou situaci a rozsah v maximální celkové délce 45 stran.
  • Zveme Vás na 15minutovou prezentaci Vaší výzkumné skupiny na Semináři k bakalářské práci I v termínech 12. 4., 19. 4. nebo 26. 4. 2021 (16:00 až cca 17:50 – MS Teams). V případě zájmu prosím vyjádřete Vaše časové možnosti do 31.3.2021 v aplikaci tudle v ISu  a po schválení témat garantem studijního programu (s ohledem na jejich reálný biochemický obsah) budete zařazeni na program semináře, o čemž obdržíte zprávu.

Těšíme se na spolupráci, s pozdravem

doc. Pavel Bouchal (bouchal@chemi.muni.cz) – vedoucí seminářů k bakalářské práci
doc. Jan Lochman  (lochik@mail.muni.cz) – garant studijního programu Biochemie
dr. Jitka Kašparovská (kasparovska@mail.muni.cz) – pedagogická zástupkyně Ústavu biochemie
doc. Petr Skládal (skladal@chemi.muni.cz) – ředitel Ústavu biochemie


Více článků

Přehled všech článků

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.