Očkování pro zaměstnance, studenty, absolventy a rodinné příslušníky

Masarykova univerzita organizuje očkování a přeočkování proti onemocnění COVID-19 pro zaměstnance, studenty, absolventy a rodinné příslušníky přímo ve svých areálech. Na očkování může přijít zájemce o přeočkování posilující dávkou, ale i zatím neočkovaná osoba. Není nutné se registrovat, ani si rezervovat čas. K dispozici je na místě vakcína od firmy Pfizer/BioNTech, od 8. prosince také Moderna.  

8. 12. 2021 Barbora Šolcová a Ivana Chytková

Bez popisku

Více informací, termíny a místa očkování naleznete zde.

Pokud Vám nabízené termíny v rámci MU nevyhovují, nebo máte zájem o očkování na známém místě, je možné se nechat očkovat v rámci kliniky SurGal a to až do 22. 12. 2021 (termíny v r. 2022 budou upřesněny).

S sebou si na očkování přineste průkaz pojištěnce a doklad totožnosti, případně platební kartu. Pokud vaše pojištění očkování nepokrývá, hradíte pouze aplikaci dávky - podrobnosti k úhradě pojištěním zde.

Od pondělí 18. 10. 2021, je možné podávat posilující dávku očkování 6 měsíců od dokončeného očkování. Od 1. 12. 2021 se pro občany nad 60 let věku a chronicky nemocné zkrátil termín pro přeočkování třetí dávkou vakcíny proti covidu-19  na pět měsíců. U vakcíny Janssen je to 2 měsíce od dokončeného očkování.


Více článků

Přehled všech článků

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.