Otevíráme první studijní program v angličtině!

Hrdě oznamujeme, že od příštího akademického roku 2021/2022 bude na naší fakultě možné studovat Molekulární a buněčnou biologii (Molecular and Cell Biology) v angličtině! Jedná se o program navazujícího magisterského studia, do kterého bude možné se hlásit již od 1. ledna 2021.

14. 12. 2020

Bez popisku

Molekulární a buněčná biologie je studijní program zkoumající biologické procesy řídící chování živých organismů studiem molekul a jejich interakcí v buňkách a tkáních. Je unikátní poskytnutím základu pro všechny ostatní obory moderní biologie.

Cílem programu Molekulární a buněčná biologie je nabídnout magisterské vzdělání anglicky mluvícím studentům, kteří absolvovali bakalářské studium biologie nejrůznějšího zaměření. Učební plán je navržen tak, aby vysvětlil principy molekulární a buněčné biologie pomocí různých modelových systémů – od mikroorganismů po rostlinné, živočišné a lidské buňky a zahrnuje teoretické i praktické kurzy. Absolventi budou dobře připraveni pro následné doktorské studium, ale také na možnost uplatnění v základním nebo aplikovaném biologickém výzkumu nebo vykonávání odborné práce v klinických laboratořích.

Jedná se o studium v angličtině pro samoplátce. Poplatek za akademický rok činí 3000 EUR.

Přihlášky je možné podávat od 1. 1. do 30. 4. 2021.

Přijímací zkouška proběhne formou online pohovoru, ve kterém uchazeč musí prokázat znalosti z oboru Molekulární a buněčné biologie na bakalářské úrovni.

Více informací naleznete zde, případně se můžete zúčastnit některého z plánovaných online dnů otevřených dveří, které se uskuteční v sobotu 23. a v úterý 26. ledna 2021.


Více článků

Přehled všech článků

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.