Příprava na Erasmus: Nový anglický kurz pro studijní pobyty v zahraničí

Novinkou na jazykovém oddělení PřF je otevření kurzu English for International Mobility and Erasmus (JAERA) od jarního semestru 2024. Kurz vznikl na základě podnětů od samotných studentů, kteří často bojovali s papírováním kolem zahraničních výjezdů. Kurz je primárně zaměřen na jazykovou přípravu pro studium nebo stáž v zahraničí, ale mohou si ho zapsat i studenti, kteří se již některé výměny zúčastnili nebo ti, kteří se chtějí pouze zdokonalit a procvičit si angličtinu.

13. 2. 2024 Oddělení Centra jazykového vzdělávání na Přírodovědecké fakultě

Bez popisku
Bez popisku

Vyučující Mgr. Daniela Dlabolová, zve všechny potenciální zájemce: „Jestli studujete bakalářský nebo magisterský program a hledáte příležitost k rozšíření svých jazykových dovedností, jste srdečně vítáni. Počítáme i s rozdílnou úrovní účastníků, což nebude při sdílení studijních zkušeností překážkou. Žádoucí je minimální úroveň B1, abyste úspěšně zvládli přípravu na vycestování a pokročili v dalších důležitých oblastech. Budeme se společně věnovat představení zajímavých otázek svého studijního oboru, základům akademických dovedností a rozdílům v kulturních zvyklostech. Nejste si jistí, jak komunikovat při řešení běžných problémů na cestách? Probereme i tato praktická témata."

Pomyslnou třešničkou na dortu bude zapojení zdatného zahraničního studenta jako asistenta výuky a sdílení postřehů napříč zeměkoulí.


Více článků

Přehled všech článků

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.