Zahradní slavnost přilákala přes 400 návštěvníků

24. 9. 2019 Eva Koutná

Bez popisku

Ve středu 18. 9. 2019 se uskutečnil první ročník akce s názvem “Zahradní slavnost na Kotlářské: Zahájení akademického roku”. Oslava se konala v centrálním parku před děkanátem v areálu na Kotlářské za přítomnosti děkana Přírodovědecké fakulty (PřF MU) doc. Mgr. Tomáše Kašparovského, Ph.D. Nechyběl ani prorektor pro vzdělání a kvalitu Mgr. Michal Bulant, Ph.D. Kromě výše uvedených se akce zúčastnilo přes 400 návštěvníků, mezi kterými byli jak studenti z celé MU, tak zaměstnanci PřF. 

Děkan Přírodovědecké fakulty Kašparovský slavnostně zasadil společně s emeritním rektorem MU, prof. Schmidtem z Ústavu fyziky kondenzovaných látek lípu k 100. výročí existence fakulty. Také byl pokřtěn speciální kalendář zachycující umělecká ztvárnění všech pracovišť fakulty od brněnského fotografa Libora Teplého. Na křtu nechyběli ředitelé a vedoucí jednotlivých ústavů a pracovišť.  

Následovalo pohodové odpoledne, během kterého Kotlářskou rozezněly rytmy swingu v podání kapely Django Jet a o taneční vystoupení se postarala taneční škola Swing Wings. Nechybělo ani občerstvení z grilu a čepované nápoje. Počasí nám přálo a o dobrou náladu nebyla nouze. Děkujeme všem účastníkům, kteří nám pomohli vytvořit tak úžasnou atmosféru a jsme moc rádi, že se jim u nás na Kotlářské líbilo.  

Za rok opět na viděnou.  

Fotogalerie z akce zde.


Více článků

Přehled všech článků

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.