Informace o projektu
Podpora efektivity transferu výsledků VaV do praxe

Informace

Projekt nespadá pod Přírodovědeckou fakultu, ale pod pracoviště Centrum pro transfer technologií. Oficiální stránka projektu je na webu muni.cz.
Kód projektu
ROZV/18/2014
Období řešení
1/2014 - 12/2014
Investor / Programový rámec / typ projektu
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy ČR
Fakulta / Pracoviště MU
Centrum pro transfer technologií

Projekt Podpora efektivity transferu výsledků VaV do praxe (PET) zahrnuje koncepční a metodické činnosti, které významným způsobem posílí efektivitu přenosu znalostí a výsledků VaV pracovišť MU do praxe. Navazuje na činnosti v rámci IRP 2013 a zahrnuje významné portfolio činností nových.
Cílem projektu je přispět k naplňování priorit stanovených v Dlouhodobém záměru MU a jeho Aktualizaci na rok 2014, kde jsou konkrétní činnosti projektu přímo zahrnuty. Projekt je současně komplementární k víceletému projektu Transfer technologií na MU v oblasti strategických činností.
Projekt tvoří dvě hlavní aktivity s několika zásadními kvalitativními a kvantitativními výstupy, u nichž je zjevný značný potenciál pro jejich dosažení v naplánovaném období. S ohledem na pokračování v již započatých činnostech a současně možnosti realizovat činnosti zcela nové jde o projekt s výrazným rozvojovým potenciálem. Plánované aktivity byly s ohledem na ADZ 2014 vyhodnoceny jako velmi významné.

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.