Brno zná PhD talenty pro rok 2023

Rádi bychom se s vámi podělili o skvělé zprávy ze soutěže Brno PhD talent, která již zná své vítěze. V soutěži, ve která má SCI MUNI tradičně velkou úspěšnost, v letošním ročníku uspělo celkem 17 našich doktorandů z celkového počtu 130 přihlášených studentů.

13. 12. 2023 Linda Nosková

Foto: Filip Breindl

Soutěž je zaměřená na studenty prvních ročníků doktorského studia realizovaného v městě Brně. Jejím hlavním cílem je podpořit mladé vědce v jejich studijním i vědeckém úsilí.

Odborná porota vybírá z přihlášených projektů nejzajímavější vědecké počiny do finálového kola. Ve finále je úkolem soutěžícího v krátkosti co nejlépe prezentovat svůj projekt a dosavadní studijní výsledky a přesvědčit porotu o tom, že zrovna jeho projekt si zaslouží získat speciální stipendium. Toto stipendium letos získalo 25 soutěžících z nichž úžasných 12 bylo z přírodovědecké fakulty! Město Brno každého z nich bude po tři roky financovat speciálním stipendiem v celkové výši 300 000 Kč.

Ocenění studenti MUNI SCI: Daniel Pluskal, Eliška Řehůřková, Jana Kružlicová, David Zimčík, Siarhei Paliavoi, Hana Faldynová, Dorota Sklenárová, Lucie Nepovímová, Thomas Fellmeth, Tereza Šošolíková, Péter Kacz, Kateřina Hrůzová.

Vítězům z naší fakulty moc blahopřejeme a přejeme jim ať je úspěch v této soutěži jen prvním z dlouhé řady úspěchů, kterých se jim podaří v jejich vědecké kariéře dosáhnout!


Více článků

Přehled všech článků

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.