Life Science Seminar Series

S končícím semestrem se sluší zhodnotit, jak se nám v uplynulém semestru v rámci Life Science Seminar Series dařilo naplňovat naše snahy a cíle. Pojďme se tedy krátce ohlédnout za uplynulým půl rokem, plným zajímavých přednášek i renomovaných přednášejících! (Program přednášek SS 2022 naleznete zde.)

29. 6. 2022 Linda Nosková

Bez popisku

Life Science Seminar Series si jako předmět v jarním semestru zapsalo 198 studentů a úspěšně jej dokončilo 172 z nich!

Z hlediska návštěvnosti byla v minulém semestru jasným vítězem přednáška Petera Kharchenka z Harvardské univerzity (172 posluchačů), která byla tak trochu neplánovaně doplněna i o „kariérní poradenství“ pro PhD studenty a výzkumníky obecně.

Se svými 165 posluchači byla těsně následována přednáškou Zdeňka Lánského z Biocev a první trojici uzavíral Andras Malnasi-Csizmadia se 154 posluchači. Neméně zajímavé byly i další přednášky, které byly často obohaceny i o osobní rozměr a zkušenosti přednášejících.

A pokud se již těšíte na podzimní Life Science Seminar Series, vězte, že výběr speakerů je opět pestrý a napříč obory si jistě vyberete! Pozvání již přijali například Bengt Winblad (Karolinska Institute), Ricardo Mallarino (Princeton University) nebo Monika Gullerova (University of Oxford).

Na podzim tedy při zápisu předmětů neváhejte a rozhodně si zapište také Life Science Seminar Series, který se koná každý čtvrtek v průběhu semestru, a to vždy od 16:00 v UKB.

Na seminář jsou zváni jak PhD studenti, tak i zájemci z řad odborné veřejnosti.

Těšíme se na Vás v podzimním semestru 2022!

Life Science Seminar Series Minulé akce Life Science Seminar Series


Více článků

Přehled všech článků

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.