Na grilování dorazilo přes 600 studentů kampusových fakult

4. 10. 2019 Eva Koutná

Bez popisku

Ve čtvrtek 26. 9. 2019 se konal už druhý ročník Grilování děkanů. Jde o neformální setkání děkanů a studentů kampusových fakult - FSpS, LF a PřF - během kterého mají studenti možnost seznámit se a popovídat si se svým děkanem.  

Přestože Lékařská fakulta v době konání akce neměla zvoleného děkana, své zástupce na tuto akci také vyslala. Kromě studentů se tedy akce zúčastnili děkani Tomáš Kašparovský a Martin Zvonař. Za LF to byla proděkanka pro záležitosti studentů Jana Fialová a Martin Repko, proděkan pro anglické studium a internacionalizaci.  

Ve stejný den se konal také závod dračích lodí mezi MENDELU a MUNI. Za MUNI veslovali mimo jiné naši děkani a proděkan Repko, kteří přispěli k výhře naší univerzity nad MENDELU. Pánové měli náročné odpoledne, které tak zakončili právě na Grilování. V pozdějších hodinách dorazil i rektor Martin Bareš společně s prorektorkou Hanou Svatoňovou, kteří předali zlaté medaile našim děkanům a proděkanovi Repkovi. 

Na akci dorazilo přes 600 studentů, pro které byly připraveny grilované speciality. Díky příznivému počasí si studenti vydrželi povídat až do 22. hodiny.  

Děkujeme všem účastníkům akce a doufáme, že si grilování užili. Dále bychom chtěli poděkovat organizátorům akce, především studentským zástupcům ze Spolku mediků Lékařské fakulty MU, Studentské komory AS Přírodovědecké fakulty MU a studentského spolku FUKS Fakulty sportovních studií MU. Příští rok se na vás opět těšíme. 

Odkaz na fotogalerii ZDE


Více článků

Přehled všech článků

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.