Portál pro zaměstnance

V říjnu byl spuštěn nový nástroj interní komunikace na univerzitě – Portál pro zaměstnance. Jedná se o rozcestník, ve kterém naleznete důležité informace napříč informačními systémy i pracovišti, a to nejen v rámci univerzity, ale i v rámci naší fakulty.

5. 12. 2020

Jednou z klíčových funkcí Portálu je agregace důležitých aktualit ze všech koutů univerzity, které jsou pro vás důležité. Tyto novinky tak najdete v aplikacích NEPŘEHLÉDNĚTE (vždy dvě zprávy – jedna univerzitní a jedna fakultní) a ZPRÁVY (sami můžete si nastavit, ze kterých pracovišť chcete zprávy sledovat). Více informací.

Veškerý statický obsah je v Portálu umístěn pod šesti-položkovým základním menu. Pod položkami O nás, O mně, Výzkum, Výuka, Administrativa a provoz a Služby najdete další členění, dohromady pak tato část webu obsahuje všechny (interní) informace důležité pro zaměstnance Masarykovy univerzity. Respektive bude obsahovat všechny tyto informace v momentu, kdy Portál definitivně dokončíme. Už nyní zde ale najdete informace a odkazy do aplikací, které vám zjednoduší každodenní práci.

Informace týkající se fakultních specifik najdete přímo na jednotlivých stránkách v bloku označeném ikonou a názvem naší Přírodovědecké fakulty či daného pracoviště. Pokud tak například hledáte informace týkající se personalistiky, proklikáte se postupně v menu takto: Administrativa a provoz -> Administrativa -> Personalistika. Na zobrazené stránce pak uvidíte nejprve blok informací, které platí pro naši fakultu a pod ním blok informací, které jsou platné pro celou univerzitu.  Více informací o statickém obsahu.

Zaměstnanecký Portál obsahuje i profily všech osob na MU. Ty obsahují mimo jiné i služební telefonní čísla či přehled nepřítomnosti na nejbližších 10 dní. Veškeré informace se vám navíc zobrazí na jednom místě i v případě, že dotyčný má více úvazků v rámci různých fakult/pracovišť MU. Více informací.

Portál umožňuje z hlavní stránky rychlý přístup k nepřečteným e-mailům i k vašemu kalendáři. Jednoduše se proklikáte do požadované sekce INETu (stačí kliknout na položku menu O mně) či si zarezervujete požadovanou zasedací místnost (menu Služby -> Pronájmy prostor)

JÍT NA PORTÁL


Více článků

Přehled všech článků

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.