Rozvoj dovednosti – nová sekce fakultního webu doktorského studia

11. 8. 2020

Společným úsilím kolegů z oddělení pro doktorské studium, kvalitu, akademické záležitosti a internacionalizaci, HR Award a vnějších vztahů, komunikace a marketingu Přírodovědecké fakulty MU byla vytvořena nová část webu doktorského studia – Rozvoj dovedností.

Tato nová sekce přináší základní přehled oblastí podporujících osobní či profesionální rozvoj v průběhu doktorského studia. Doktorští studenti zde mohou najít různorodé informace, tipy na praktická školení, výzkumné příležitosti, networking či tipy pro další kariérní směřování. A co víc, všechny informace jsou připravené v angličtině.

Doufáme, že studenti v této sekci webu Přírodovědecké fakulty najdou užitečné informace či inspiraci. Rádi doplníme, co vám bude scházet, neváhejte nám dát vědět. (kontaktní osoba: Simona Kopalová).

Podpora rozvoje doktorských studentů jakožto začínajících vědců je jedním z důležitých aspektů nové personální strategie Přírodovědecké fakulty Masarykovy univerzity, HRS4R. Postupnými krůčky ji pro vás posouváme dál.

Bez popisku


Více článků

Přehled všech článků

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.