MŽP vyhlásilo výzvu pro podání žádostí na přípravu/spolufinancování projektů předkládaných do evropské výzvy LIFE v roce 2020

21. 2. 2020

MŽP vyhlásilo výzvu pro podání žádostí na přípravu/spolufinancování projektů předkládaných do evropské výzvy LIFE v roce 2020.

Národní výzva doplňuje řádnou výzvu programu LIFE vyhlašovanou Evropskou komisí, v souladu se Směrnicí MŽP o poskytování finančních prostředků na podporu (tradičních) projektů realizovaných v rámci unijního programu LIFE v období 2014 – 2020.

V návaznosti na vyhlášení národní výzvy budeme již tradičně organizovat základní informační a specifické semináře zaměřené jednotlivě na podprogramy Životní prostředí a Klima.

V případě zájmu si, prosím, rezervujte v kalendáři tato data:

  •        4. 3. 2020 (středa) - Informační seminář I (Praha, MŽP);
  •        6. 3. 2020 (pátek) - Informační seminář II (Ostrava);
  •        30. 3. 2020 (pondělí) - Specifický seminář ŽP I (Praha, MŽP);
  •        2. 4. 2020 (čtvrtek) - Specifický seminář ŽP II (Ostrava);
  •        2. 6. 2020 (úterý) - Specifický seminář Klima I (Praha, MŽP);
  •        4. 6. 2020 (čtvrtek) - Specifický seminář Klima II (Brno);


Na úvodní informační semináře se přihlašte, prostřednictvím formuláře na odkazu: https://forms.gle/u5YTA9jcJ9CTkjdS9. V příloze Vám posílám pracovní návrh programu.
Z organizačních důvodů se registrujte nejpozději vždy do 12.00 hod. předcházejícího dne před konáním akce (kapacita místností je omezená, registrace proto může být ukončena i dříve). Při vstupu do budov,  kde se semináře konají, počítejte s časem potřebným pro registraci na recepci. Pozvánky s programem a přístupem k registraci pro konkrétní semináře Vám budou zaslány s předstihem před jejich konáním.


Více článků

Přehled všech článků

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.