Informace o projektu
Podpora efektivity transferu výsledků VaV do praxe (PET)

Informace

Projekt nespadá pod Přírodovědeckou fakultu, ale pod pracoviště Centrum pro transfer technologií. Oficiální stránka projektu je na webu muni.cz.
Kód projektu
ROZV/18/2013
Období řešení
1/2013 - 12/2013
Investor / Programový rámec / typ projektu
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy ČR
Fakulta / Pracoviště MU
Centrum pro transfer technologií

Projekt Podpora efektivity transferu výsledků VaV do praxe (PET) zahrnuje koncepční a metodické činnosti, které významným způsobem posílí efektivitu přenosu znalostí a výsledků VaV pracovišt MU do praxe. Jeho cílem je přispět k naplňování priorit stanovených
v Dlouhodobém záměru MU a jeho Aktualizaci na rok 2013 a je komplementárním doplněním víceletého projektu Transfer technologií na MU v oblasti strategických činností.
Projekt tvoří tři hlavní aktivity s dobrým potenciálem pro dosažení stanovených výstupů v naplánovaném období, jejichž aplikace/realizace se předpokládá bezprostředně po jejich dosažení. Projekt navazuje na některé již započaté činnosti, současně však umožňuje realizaci činností zcela nových – v tom má výrazný rozvojový potenciál. Všechny aktivity plánované v projektu PET byly vyhodnoceny jako významné, což se přímo odrazilo v aktualizaci Dlouhodobého záměru MU na rok 2013, který tyto aktivity přímo zahrnuje.

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.