Informace o možnostech studia na Přírodovědecké fakultě MU

13. 2. 2024

Bez popisku

Vážená paní ředitelko, vážený pane řediteli,

obracím se na Vás, protože bych Vašim studentkám a studentům rád představil možnosti, které jim po maturitě nabízí Přírodovědecká fakulta Masarykovy univerzity. Vnímáme dlouhodobý nedostatek kvalitních učitelek a učitelů přírodních věd a matematiky, dlouhodobě se proto snažíme ve spolupráci s Vámi, středními školami, oslovit středoškoláky, které připravujeme jak pro vědu a výzkum, tak pro vzdělávání a učitelskou profesi.

Dovoluji si s Vámi sdílet elektronické verze našich nových informačních brožur:

Pevně věřím, že tyto informace budou pro Vás i Vaše kolegyně a kolegy, vyučující předměty z oblasti přírodních věd a matematiky, přínosné. Případně Vám pomohou nasměrovat i Vaše studující, kteří si třeba doposud nejsou zcela jisti, jaký program si pro svá vysokoškolská studia vybrat.

Naše přírodovědecká fakulta nabízí 20 bakalářských a 36 magisterských studijních programů v oblasti biologie, fyziky, geografie, geologie, chemie nebo matematiky. Podrobné informace naleznete na www.sci.muni.cz.

Studium přírodních věd a matematiky je z hlediska uplatnění na trhu práce perspektivní. Naše fakulta připravuje studující na kariéru vědeckých pracovníků, středoškolských učitelek a učitelů či odborníků schopných samostatné experimentální a laboratorní práce.

Přihlášky ke studiu je možné podávat již nyní, do 29. února 2024.

S pozdravem

prof. Mgr. Tomáš Kašparovský, Ph.D.
děkan Přírodovědecké fakulty MU


Více článků

Přehled všech článků

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.