AZV – vyhlášení nové soutěže v Podprogramu 3

15. 10. 2021

Ministerstvo zdravotnictví vypsalo veřejnou soutěž Programu na podporu zdravotnického aplikovaného výzkumu na léta 2022 – 2026, konkrétně v Podprogramu 3: Dopady pandemie covid-19 na zdravotní péči v ČR.

Předpokládané termíny:

  • Termín podání žádosti Etické komisi pro výzkum MU (kontaktní osoba: Blanka Jančeková) je nejpozději 4.11.2021 do 18:00!
  • soutěžní lhůta končí dnem 23.11.2021
  • zahájení řešení vybraných projektů je 1. dubna 2022 (s ohledem na skutečné datum podpisu smluv),
  • ukončení řešení projektů nejpozději do 31. 12. 2023,
  • předpokládaná délka trvání řešení projektů je 21 měsíců.

V rámci této veřejné soutěže budou podpořeny projekty zaměřené na analýzu dopadů pandemie covid-19 na zdravotní péči v ČR ve vybraných oborech, včetně analýzy dopadů přijatých diagnostických a terapeutických opatření na prognózu pacientů s covid-19.

MZ upozorňuje uchazeče, že pro tuto veřejnou soutěž nebude využita aplikace ISVP, která je využívána u standardních veřejných soutěží AZV. Návrhy projektů se podávají na speciálních formulářích!

Dále MZ upozorňuje, že podmínkou pro podání návrhu projektu do této veřejné soutěže je povinnost uvést u osoby navrhovatele a spolunavrhovatele tzv. „ORCID iD

Více informací k této soutěži naleznete na stránkách AZV, dokumentovém serveru MU a Odd. projektové podpory PřF (podrobnější informace a pokyny, interní termíny)


Více článků

Přehled všech článků

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.