Challenge Lab 2022

V gastroprovozech se denně vyhodí podle zdrojů Kokozy až 45 kg hotového jídla a zbytků denně. V UGO Salateriích je to přes 100 kg bioodpadu a UGO chce toto množství snížit. Najděte s námi inovativní řešení, jak využít zbytkový organický odpad z výroby šťáv a salátů, aby nekončil na skládce!

27. 9. 2022 Jana Procházková

Bez popisku

Jak bude výzva vypadat?

  • Ve vhodně nakombinovaných týmech si vyberete, jaké oblasti v rámci organického odpadu se chcete věnovat.
  • V průběhu pěti týdnů absolvujete vzdělávací i pracovní setkání v zajímavé společnosti.
  • Během práce bude mít každý tým svého mentora a dostanete dostatek vstupních informací.
  • Podpoříte sdílení know-how a zkušeností mezi komerční, akademickou, výzkumnou a spotřebitelskou sférou.

Kdo se může přihlásit?

Můžete se hlásit v týmu nebo jako jednotlivec. Podmínka účasti je jediná, mít dost času pro celý průběh výzvy. Končíme 25. listopadu a do té doby doporučujeme vyhradit si 2–10 hodin týdně.

  • Studenti, absolventi (potravinářství, hygiena atd.)
  • SMEs, startupy
  • Výzkumníci, ekonomové
  • Experti v oblasti potravinářského průmyslu

Co Vás čeká?

  • spolupráce v týmu
  • návštěva UGO provozovny
  • odborné workshopy a Q&A schůzky se zástupci z UGO
  • vlastní mentor a individuální expertní konzultace
  • výherní tým získá finanční odměnu 50 000 Kč
  • setkání s lidmi z oboru, nové kontakty a know how

Přihlášky je možné posílat do 17. října 2022 prostřednictvím formuláře na stránkách akce, kde najdete i celý harmonogram a kompletní informace. Akce se koná pod patronací UGO a EIT Food za podpory EU a expertních partnerů: VŠCHT, ProVeg a také Cyrkl, Kofola, Institut pro cirkulární ekonomiku, Aplifting, Kokoza.


Více článků

Přehled všech článků

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.